Over ons

Intergo streeft naar een veilige, gebruiksvriendelijke en duurzaam productieve werkomgeving. We brengen belangrijke risicos in kaart en verbeteren de werkomgeving in organisaties, instellingen en overheden. Met vakkundig onderzoek, concrete ontwerpen, trainingen op maat en deskundige implementatie leveren we oplossingen die werken.

Over ons

 

 

Onze waarden

Die oplossingen ontwikkelen we aan de hand van onze 5 belangrijke FAITH-waarden:

FLEXIBILITY
Oplossingen op maat vragen om maximale flexibiliteit. We analyseren uw situatie, adviseren om te verbeteren en trainen zoals dat bij uw organisatie past.

ACCOUNTABILITY
Vanuit specifieke vakkennis nemen we de verantwoording voor innovatieve ideeën en state-of-the-art veiligheidsoplossingen om de werksituatie te verbeteren.

INTEGRITY
Ons betrokken team van consultants heeft de gezamenlijke missie om de veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en duurzame inzetbaarheid op werkplekken te verbeteren.

TRUST
We adviseren oplossingen op basis van data-driven inzichten. Dit garandeert de hoogste betrouwbaarheid, om volledig op te vertrouwen.

HUMAN TOUCH
Menselijk gedrag is complex, en speelt een belangrijke rol in al onze beslissingen. We houden rekening met ergonomie, psychologie en onderlinge interactie.

UN Sustainable Development Goals

Onze inspanningen op het gebied van menselijke gezondheid en veiligheid zijn afgestemd op de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Deze doelstellingen vertegenwoordigen een wereldwijd initiatief om ontwikkeling te garanderen die tegemoetkomt aan de behoeften van mensen zonder de levens van toekomstige generaties in gevaar te brengen. De SDG’s bieden ons een kader voor het vertalen van wereldwijde behoeften en ambities naar onze diensten. Door zorgvuldig te overwegen hoe we de SDG’s kunnen beïnvloeden, kunnen we onze vaardigheden en expertise inzetten om een positieve bijdrage te leveren aan deze doelen, zowel nationaal als internationaal. Als bedrijf hebben we samen een aantal SDG’s geselecteerd waarop we onze inspanningen richten.

Goede gezondheid en welzijn

Zorgen voor een gezond leven en bevorderen van welzijn voor iedereen op alle leeftijden.

Eerlijk werk en economische groei

Duurzame, inclusieve en duurzame economische groei, volledige en productieve werkgelegenheid en fatsoenlijk werk voor iedereen te bevorderen.

Industrie, Innovatie and Infrastructuur

Veerkrachtige infrastructuur op te bouwen, inclusieve en duurzame industrialisering te bevorderen en innovatie aan te moedigen.

Onderdeel van de
Human Safety Alliance groep

Intergo is samen met LFI24 en Human Safety Academy onderdeel van de Human Safety Alliance. Samen verbeteren we de veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en duurzame productiviteit in de werkomgeving. Voor onze focus op incidentonderzoeken, werkplekverbeteringen en consultancy in kritische bedrijfsomgevingen bouwen we op actuele inzichten uit de wetenschappelijke literatuur. We ontwikkelingen maatwerk-oplossingen voor organisaties in het openbaar vervoer, wegvervoer, de industrie, gezondheidszorg, infrastructuur en bijvoorbeeld de maritieme en nautische sectoren.

Ons betrokken team bestaat uit ergonomen, veiligheidsexperts, gedragsspecialisten en andere gecertificeerde vakmensen. We werken volgens de Code of Contact van het Europees Register Ergonomen en zijn met onze medewerkers lid van de diverse relevante vak- en beroepsverenigingen.

Vanuit een uitgebreid internationaal netwerk ontwikkelen we oplossingen voor innovatietrajecten, complexe vraagstukken en brede trainingsbehoeften. Met state-of-the-art simulatoren, mogelijkheden voor technische automatisering en bijvoorbeeld big-data inzichten garanderen we onze klanten niets minder dan het absolute topniveau. Bovendien nemen we regelmatig deel aan (inter)nationale consortia, waarmee we werken aan projecten met grote maatschappelijke impact.

Onze vakkennis

We investeren veel in onze expertise. Dat blijkt onder andere uit de Europese registratie van onze ergonomen: het bewijs dat ze aan internationale eisen m.b.t. kennis en ervaring voldoen. Ook betekent dit dat we werken volgens de Code of Conduct van Europese Register Ergonomen en dat er een onafhankelijk arbitrage is bij klachten of conflicten met betrekking tot het werk van een register-ergonoom. Dit geeft u de zekerheid dat we onafhankelijk, betrouwbaar en hoogwaardig advies leveren. Meer informatie: Stichting Registratie ergonomen.

Verder zijn medewerkers lid van en/of actief voor verschillende vak/beroepsverenigingen, zoals:

Ons team

Het team van Intergo bestaat uit veiligheidsspecialisten, ergonomen, psychologen, designers, incidentonderzoekers, organisatieadviseurs en gedragsspecialisten. We analyseren, ontwerpen, trainen en implementeren op basis van een onafhankelijke en onderbouwde aanpak. Daarbij bewaken we de human touch, voor betrokken experts die begrijpen wat er echt belangrijk is om veranderingen succesvol door te voeren.