Vacature "Safety Consultant"

Wil jij onze klanten helpen om hun prestaties op veiligheidsgebied te verbeteren? Ben je een kei in risicomanagement en incidentonderzoek? Heb je ervaring met veiligheidscultuur, organisatie van veiligheid, ‘rule breaking behaviour', veiligheidsgedrag, leren van incidenten, arbeidsveiligheid? Wil je je persoonlijk verder ontwikkelen? En beschik je over een relevant relatienetwerk? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Wij zoeken een ondernemende en daadkrachtige medewerker die een aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van veiligheidskunde heeft, en affiniteit met 'human and organisational factors' heeft. Je wilt werken in een multidisciplinair team, maar bent ook in staat zelfstandig te werken en je eigen netwerk in te brengen en te beheren. Je bent in staat om veranderingen door te voeren en met impact te adviseren bij onze klanten, zelfstandig of met een team van adviseurs.

Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau. Daarnaast heb je al werkervaring, waarbij (integrale) veiligheid een rol speelt. Je achtergrond kan daarbij bijvoorbeeld liggen op het gebied van integrale veiligheidskunde, risico- en incidentmanagement. Klantgerichtheid en collegialiteit staan bij jou hoog in het vaandel. Een uitmuntende beheersing van Nederlands en Engels is vereist, aangezien we steeds meer internationale projecten doen.

Jouw ontwikkeling

Intergo hecht grote waarde aan talentmanagement. Onze medewerkers zijn ons waardevolste kapitaal; zij maken dagelijks het verschil voor onze opdrachtgevers. Wij investeren continu in jouw ontwikkeling zodat je voortdurend kunt blijven groeien en je jouw talenten optimaal kunt inzetten. Tijdens de frequente voortgangsgesprekken kijken we samen naar jouw groei en zorgen we ervoor dat jouw ontwikkeling centraal staat. Een van de ontwikkelmogelijkheden is om persoonlijk geregistreerd te worden als Europees ergonoom (EurErg).

Solliciteren?

Laat ons weten waarom. Als nieuwe Intergo collega moet je wel iets in huis hebben. Naast de benoemde ‘must haves’, zijn wij op zoek naar persoonlijkheid. Wie ben jij? Wat maakt jou zo goed? 

Je sollicitatie kun je per mail sturen naar: vanderweide@intergo.nl