Vacature "Human Factors Consultant"

Vind jij het interessant om onze klanten beter te laten presteren door het toepassen van human factors? Ligt jouw kracht op onderwerpen zoals menselijke betrouwbaarheid en presteren, mentale en fysieke werkbelasting, werkplekontwerp, usability, risico- en incidentanalyses? Wil je je persoonlijk verder ontwikkelen en het human factors vakgebied eigen maken? En beschik je over een relevant relatienetwerk? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Wij zoeken een ondernemende en daadkrachtige medewerker die een aantoonbare affiniteit met human factors heeft. Je wilt werken in een multidisciplinair team, maar bent ook in staat zelfstandig te werken en je eigen netwerk in te brengen en te beheren. Je bent in staat om veranderingen door te voeren en met impact te adviseren bij onze klanten, zelfstandig of met een team van adviseurs.

Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau. Daarnaast heb je al werkervaring, waarbij human factors aspecten een rol spelen. Je achtergrond kan daarbij bijvoorbeeld liggen op het gebied van psychologie, industrieel ontwerpen, bewegingswetenschappen, ergonomie, werktuigbouwkunde. Klantgerichtheid en collegialiteit staan bij jou hoog in het vaandel. Een uitmuntende beheersing van Nederlands en Engels is vereist, aangezien we steeds meer internationale projecten doen.

Jouw ontwikkeling

Intergo hecht grote waarde aan talentmanagement. Onze medewerkers zijn ons waardevolste kapitaal; zij maken dagelijks het verschil voor onze opdrachtgevers. Wij investeren continu in jouw ontwikkeling zodat je voortdurend kunt blijven groeien en je jouw talenten optimaal kunt inzetten. Tijdens de frequente voortgangsgesprekken kijken we samen naar jouw groei en zorgen we ervoor dat jouw ontwikkeling centraal staat. Een van de ontwikkelmogelijkheden is om persoonlijk geregistreerd te worden als Europees ergonoom (EurErg).

Solliciteren?

Laat ons weten waarom. Als nieuwe Intergo collega moet je wel iets in huis hebben. Naast de benoemde ‘must haves’, zijn wij op zoek naar persoonlijkheid. Wie ben jij? Wat maakt jou zo goed? 

Je sollicitatie kun je per mail sturen naar: vanderweide@intergo.nl