Vacatures / Stages

Vacature "Consultant Human Factors"

Vind jij het interessant om onze klanten beter te laten presteren door het toepassen van human factors? Wil je je persoonlijk verder ontwikkelen en het human factors vakgebied eigen maken? En beschik je over een relevant relatienetwerk? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Wij zoeken een ondernemende en daadkrachtige medewerker die een aantoonbare affiniteit met human factors heeft. Je wilt werken in een multidisciplinair team, maar bent ook in staat zelfstandig te werken en je eigen netwerk in te brengen en te beheren. Je bent in staat om veranderingen door te voeren en met impact te adviseren bij onze klanten, zelfstandig of met een team van adviseurs

Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau. Daarnaast heb je al werkervaring, waarbij human factors aspecten een rol spelen. Je achtergrond kan daarbij bijvoorbeeld liggen op het gebied van veiligheidskunde, psychologie, industrieel ontwerpen, ergonomie, bedrijfskunde, lean, risico- en incidenten analyses.

Jouw ontwikkeling

Intergo hecht grote waarde aan talentmanagement. Onze medewerkers zijn ons waardevolste kapitaal; zij maken dagelijks het verschil voor onze opdrachtgevers. Wij investeren continu in jouw ontwikkeling zodat je voortdurend kunt blijven groeien en je jouw talenten optimaal kunt inzetten. Tijdens de frequente voortgangsgesprekken kijken we samen naar jouw groei en zorgen we ervoor dat jouw ontwikkeling centraal staat. Een van de ontwikkelmogelijkheden is om persoonlijk geregistreerd te worden als Europees ergonoom (eur.erg.).

Solliciteren?

Laat ons weten waarom. Als nieuwe Intergo collega moet je wel iets in huis hebben. Naast de benoemde ‘must haves’, zijn wij op zoek naar persoonlijkheid. Wie ben jij? Wat maakt jou zo goed? 

Je sollicitatie kun je per mail sturen naar: vanderweide@intergo.nl
 

Open sollicitatie?

Naast deze vacature staat INTERGO altijd open voor nieuwe collega's die menen iets aan INTERGO en haar dienstverlening te kunnen toevoegen. Interesse? Mail dan een CV en motivatiebrief naar: vanderweide@intergo.nl
 

Stage

Er zijn momenteel geen concrete stage- of afstudeeropdrachten voorhanden, maar als je interesse hebt in het meten van hartslagvariabiliteit tijdens arbeid, alarmmanagement of human error/reliability kun je contact opnemen om de mogelijkheden te verkennen.