Terug naar > Vacatures
Consultant | Veiligheid – ergonomie – human factors

De opdracht

Wij zoeken een ondernemende en daadkrachtige consultant met aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van veiligheid, ergonomie en of Human factors. Vind jij het interessant om onze klanten beter te laten presteren en daarin de aandacht te richten op veiligheid en de rol van de mens? Ligt jouw interesse bij de onderwerpen zoals veiligheidscultuur, organisatie van veiligheid, ‘rule breaking behaviour’, menselijke betrouwbaarheid en presteren, mentale werkbelasting en het daadwerkelijk helpen realiseren van veranderingen? Wil je je persoonlijk verder ontwikkelen? En beschik je over een relevant relatienetwerk? Dan is deze functie echt iets voor jou!
Bij Intergo investeren wij in onze medewerkers en versterken we elkaars krachten. Daarom werken we in multidisciplinaire teams. Tijdens de frequente voortgangsgesprekken kijken we samen naar jouw groei en zorgen we ervoor dat jouw ontwikkeling centraal staat. Om up-to-date te blijven met de huidige ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, human factors en ergonomie organiseren wij kennissessies voor onze medewerkers. Een gezonde werk-privé balans en informele werksfeer vinden we erg belangrijk.
 

Wat ga je doen?

Je taken zullen onder andere bestaan uit het volgende:

 • Het uitvoeren van bedrijfs- en procesanalyses op verschillende lagen in een organisatie om verbeterpotentieel op het gebied van veiligheid en human factors in kaart te brengen.
 • Ontwikkelen van passende voorstellen voor verbetering en het begeleiden van organisaties om deze zelf effectief te implementeren.
 • Het ondersteunen van (management-)teams in het realiseren van een duurzame organisatie- en cultuurverandering.
 • Het ondersteunen van ons team bij het ontwikkelen van methodes en tools voor klanten en interne ontwikkeling.
 • Het onderhouden van je netwerk en spotten van commerciële kansen.
 • Het schrijven van proposals en het realiseren van sales.
 • Het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.
 • Projectmanagement van je eigen projecten.

 

Onze ideale kandidaat

 • Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar relevante ervaring in projectmatig werken. Verder heb je een aantoonbare kennis van en ervaring met veiligheid.
 • Je achtergrond ligt bijvoorbeeld op het gebied van safety and security science (bijv. MOSHE), hoger veiligheidskundige, human factors, psychologie, organisatie- en bestuurskunde, bedrijfskunde.
 • Je wilt werken in een multidisciplinair team, maar bent ook in staat zelfstandig te werken en je eigen netwerk in te brengen en verder te ontwikkelen. Je bent in staat om veranderingen door te voeren en met impact te adviseren bij onze klanten, zelfstandig of met een team van adviseurs.
 • Op basis van de toegevoegde waarde voor onze klanten kan jij een vertaalslag maken naar praktische instrumenten. Je ziet en creëert kansen om jezelf en Intergo goed te positioneren op het gebied van veiligheid en incidenten.
 • Klantgerichtheid en collegialiteit staan bij jou hoog in het vaandel.
 • Een uitmuntende beheersing van Engels en Nederlands is vereist.

 

Locatie

Wij timmeren hard aan de weg en zijn bezig een kantorennetwerk op te zetten. Naast ons kantoor in Amersfoort komt er in 2022 een kantoor in (regio) Zwolle en Gouda.
 

Solliciteren?

Laat ons weten waarom. Als nieuwe Intergo collega moet je wel iets in huis hebben. Naast de benoemde ‘must-haves’, zijn wij op zoek naar persoonlijkheid. Wie ben jij? Wat maakt jou zo goed?
Je sollicitatie (CV + motivatiebrief) kun je per mail sturen naar Alfred van Wincoop: [email protected]; een assessment kan tot de procedure behoren.
We horen graag van je!

 

Over Ons

Intergo is samen met LFI24 en Human Safety Academy onderdeel van de Human Safety Alliance. Samen staan we sterk in het toepassen van state-of-the-art kennis op het gebied van veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. Onze gecombineerde omvang stelt ons in staat de grootste en meest veeleisende klanten te bedienen.

Datum van publicatie

26 januari, 2022

Tags