Terug naar > Vacatures
Vacature stage (Dringend!)

Voor een lopend project zoeken wij nog een student die tijdens een stage Intergo ondersteunt bij een veiligheidsonderzoek met eye-tracking en observaties tijdens de bediening van twee bruggen.

 

De opdracht

Wat is er te doen?

We zoeken op korte termijn nog 1 stagiair die ons helpt bij het uitvoeren van relevant, veiligheidsgerelateerd veldonderzoek.
Bij een gemeente in het westen van Nederland is er de behoefte om detectietechnieken toe te voegen in het bedienproces van bruggen. Het doel is om de bedienaar te ondersteunen tijdens de brugbediening en de veiligheid te verbeteren. De detectietechniek ondersteunt de bedienaar bij het schouwen van het wegverkeer tijdens de brugbediening. Voor vijf verschillende detectietechnieken onderzoeken we met een nulmeting en met effectmetingen de effectiviteit en veiligheid. We gebruiken eye-tracking, observaties en interviews en zetten ‘lastige situaties’ voor de bedienaar buiten in scène.
Tot nu toe is er geen onderzoek naar de effectiviteit van deze maatregel in het veld. De uitkomsten geven een landelijk beter inzicht op dit gebied. We publiceren na afloop over de bevindingen om onze opgedane kennis te delen met de maatschappij.
 

Wanneer doen we dat?

De werkzaamheden zijn gestart. We zoeken nog versterking in de periode april – mei.
 

Hoe?

We voorzien gelijktijdige inzet van totaal 4 studenten. Afhankelijk van ieders beschikbaarheid maken we een passende werkverdeling. De kans is groot dat je in een divers studententeam belandt, omdat we bij verschillende opleidingen studenten uitvragen. Zo kun je nog meer van ervaring opdoen in het samenwerken met verschillende disciplines. Er is nog genoeg te ontwikkelen en te leren in deze fase, ook nu we al gestart zijn met het onderzoek.

 

Over Intergo

Intergo, gevestigd in Amersfoort, is een human factors adviesbureau. We hebben ruim 50 jaar internationale ervaring en beschikken over een team gecertificeerde ergonomen en human factors consultants. We passen onze diepgaande kennis over menselijk gedrag toe om bedrijven succesvol te laten presteren. Dat gaat van advisering over werkprocessen en innovaties tot aan het ontwerp van de bediening van knoppen en indeling van beeldschermen. Verder zijn we bekend om onze onafhankelijke incident- en risicoanalyses.

 

Jouw rol bij de stage

 • Kwalitatief en kwantitatief onderzoek uitvoeren met bedienaren en evt. passanten.
 • Observaties en metingen tijdens de diensten doen door middel van eye-tracking, en interviews.
 • De resultaten goed rapporteren en presenteren aan de klant.
 • De publicatie samen schrijven.

 

Jij…

 • Studeert in de richting design for interaction / psychologie / human factors.
 • Hebt ervaring met het voorbereiden en uitvoeren van onderzoek en met onderzoekmethoden zoals interviewen of focus-group en idealiter ook met meetapparatuur zoals bijvoorbeeld eyetracking.
 • Bent beschikbaar op werkdagen, ook later op de dag tot ca. 21 uur voor veldonderzoek in donkerte buiten.
 • Onderzoekt en ontwerpt vanuit mensperspectief.
 • Hebt een analytische en gestructureerde werkwijze, kan maakbare oplossingen bedenken en uitwerken tot concept.

 

Wij…

 • Ondersteunen je met onze ervaring in het onderzoeken en realiseren van integrale veiligheid van (brug)bediening en User Experience design.
 • Helpen je graag om de wereld van human factors te leren kennen.
 • Bieden een stagecompensatie aan.

 

Zoek contact!

Ben je geïnteresseerd in deze stage? Stuur dan een e-mail met je motivatiebrief, CV en eventueel portfolio naar Kirsten via [email protected]
Ook als je vragen hebt, zoek gerust contact met Kirsten op +31 06 1862 3585.
We horen graag van je!

Datum van publicatie

30 maart, 2021

Tags