Profiteer nu van subsidieregeling 'Duurzame inzetbaarheid': advieskosten tegen 50%

25/09/2015 - Op 19 oktober opent de inschrijving voor de ESF subsidie Duurzame inzetbaarheid. In aanmerking komen projecten die gericht zijn op het vergroten van duurzame inzetbaarheid.

Duurzaam inzetbaar zijn werknemers die gezond, gemotiveerd, competent en productief aan het werk kunnen zijn, nu en in de toekomst. Met de subsidie uit het Europees Sociaal Fonds kunt u een groot deel van de inhuur van een extern adviseur bekostigen. Een mooie aanleiding om het onderwerp bovenaan de agenda te zetten!

Intergo is u graag van dienst binnen deze regeling. Als specialisten in human factors & ergonomie dragen wij in al onze projecten bij aan duurzame inzetbaarheid en in het bijzonder aan een van de thema’s uit het programma: ‘Gezond en veilig werken’. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als de mentale belasting van medewerkers en het optimaliseren van de werkbelasting of gebruikersinterfaces. Of bijvoorbeeld de fysieke belasting van medewerkers en het optimaliseren van werkplekontwerp of mens-machine interactie. En binnen veilig werken passen bijvoorbeeld ook risicoanalyses gericht op menselijk handelen en menselijke fouten.

Meer weten over de wijze waarop Intergo u binnen deze regeling van dienst kan zijn:

Factsheet 
Folder 'duurzame inzetbaarheid'
Agentschap SZW

Heeft u een vraag of een projectvoorstel dat mogelijk in aanmerking komt, neemt u dan contact op met Fenneke Blommers, human factors consultant. Bel 030 -677 87 05 of mail naar blommers@intergo.nl.

Wees er snel bij: de inschrijving opent op 19 oktober 2015.

Delen:

Actueel nieuws | Nieuwsarchief