Intergo wint tweede framework agreement met EMSA

19/11/2020 - EMSA (European Maritime Safety Agency) werkt aan het verbeteren van maritieme veiligheid in de Europese Unie. Eén van de activiteiten die EMSA daarbij ontplooit is het aanbieden van trainingen voor overheidsinspecteurs en onderzoekers van Ongevalsraden (zoals de Onderzoeksraad voor Veiligheid).

Deze week heeft INTERGO - International Centre for Safety, Ergonomics & Human Factors, een tweede framework contract mogen tekenen om voor EMSA een derde training te ontwikkelen en uit te voeren. Naast de Basic and Advanced trainingen in Casualty Investigation wordt een training ontwikkeld waarin onderzoekers leren om te gaan met het vergaren en onderzoeken van digitale informatie zoals van de Voyage Data Recorder (VDR), electronische kaart (ECDIS) en andere digitale bronnen.

Bij INTERGO - International Centre for Safety, Ergonomics & Human Factors, zijn we er trots op dat we in dit tenderproces (weer) als beste naar boven kwamen en EMSA kunnen ondersteunen met kwalitatief hoogwaardige training.

Deze trainingen zijn specifiek voor EMSA ontwikkeld en worden onder de vlag van EMSA uitgevoerd, om de EU te ondersteunen in het verbeteren van maritiem ongevallen onderzoek. Ook in andere domeinen is INTERGO actief op het gebied van advies, ongevallenonderzoek en training in veiligheid, veiligheidscultuur en leiderschap in veiligheid. Voor maritiem (werven, zeevaart) en offshore is Thom Koning uw contactpersoon en te bereiken op koning@intergo.nl of via 06 22775989.  

Delen:

Actueel nieuws | Nieuwsarchief