Verhuiskaart

Intergo is verhuisd!

01/09/2019 - Precies op de 18e verjaardag van Intergo zijn we verhuisd. De volgende stap in volwassenheid en groei. We namen afscheid van ons schattige monumentale pandje in Utrecht en zijn verhuisd naar de Snouckaertlaan 42 in Amersfoort. Maar waarom dan precies?

  • Ons prachtige nieuwe kantoor is veel groter, waardoor we verder kunnen groeien.
  • Er is een aparte trainingsruimte: trainingen kunnen dus in huis gegeven worden. Ook workshops die we in het kader van projecten doen, kunnen daar uiteraard gehouden worden.
  • De Snoukaertlaan is zeer goed bereikbaar. Per OV loopt u in een paar minuten vanaf Station Amersfoort. Per auto is de bereikbaarheid vanaf A1 en A28 uitstekend, en u kunt uw auto op ons eigen parkeerterrein kwijt. Op onze contactpagina kunt u de details vinden.
  • Wij kunnen er activiteiten gebaseerd werken: er zijn ruimtes voor creativiteit en innovatie, voor samenwerken, voor concentratie, voor presentaties etc. En er zijn aanlandwerkplekken waar partners in ons netwerk altijd terecht kunnen.
  • We zijn van alle gemakken voorzien. Er is LED verlichting, zonnepanelen, koeling, draadloze communicatie, grote presentatieschermen, beschrijfbare wanden, etc. En goede koffie!

En bovenal is het mooi gebouw met een warm interieur waar iedereen zich prettig kan voelen.

Uiteraard bent ook u welkom. Iets later dit jaar zullen we een openingsevent organiseren. Daar hoort u t.z.t. meer over.

PS onze telefoonnummers zijn niet gewijzigd!

Delen:

Actueel nieuws | Nieuwsarchief