Intergo geeft masterclass Human Factors & Incidentenanalyse Studelta.

16/06/2016 - Op vrijdag 3 juni heeft Intergo een Masterclass gegeven voor de zorgtalenten van Studelta. Intergo is gevraagd een masterclass te verzorgen op het gebied van human factors.

Op vrijdag 3 juni heeft Intergo een Masterclass gegeven voor de zorgtalenten van Studelta. De talenten van Studelta werken 4 dagen in de week bij zorgorganisaties en krijgen 1 keer per twee weken coaching en training van Studelta.

Intergo is gevraagd een masterclass te verzorgen op het gebied van human factors. Centraal stond hierbij de psychologie achter het maken van fouten en hoe hiermee om te gaan binnen een incidentenanalyse. In een interactieve opzet zijn 40 talenten actief aan de slag gegaan met eigen ingebrachte casussen.  Onder leiding van Intergo zijn incidentenanalyses uitgevoerd en uitdagende inhoudelijke discussies gevoerd over veiligheidscultuur, risico’s en de daarbij horende afwegingen bij het proberen te beheersen van deze risico’s. De talenten gingen naar huis met kennis over het maken van fouten, handvaten voor het uitvoeren incidentenanalyses en hoe incidenten in de toekomst te voorkomen.


Delen:

Actueel nieuws | Nieuwsarchief