Rail en OV

Energie en industrie

Gezondheidszorg

Scheepvaart

Rail en OV

Gezondheidszorg

Luchtvaart

Wegtransport

INTERGO: The human touch in organisational & technical design

Wij benaderen vraagstukken vanuit de mens: zijn behoeften, kenmerken, capaciteiten en belemmeringen. Uiteraard is uw business het uitgangspunt, maar wij hebben de overtuiging dat een goed ontworpen systeem of product en gemotiveerde werknemers of eindgebruikers het verschil kunnen maken. De Human Touch is aanwezig in wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan. Zowel voor onze klanten als onze medewerkers.

Onze waarden

Respect voor de mens - als werknemer en consument - is een centrale waarde. Door deze denkwijze dragen we tevens bij aan aspecten van duurzaamheid: economisch, sociaal en qua milieu. Niet voor niets valt de centrale ISO norm 26800 over ergonomie binnen de serie over maatschappelijke verantwoordelijkheid van organisaties. Andere waarden die wij koesteren zijn onze onafhankelijkheid, integriteit en betrokkenheid.

Onze vakkennis

We investeren veel in onze expertise. Dat blijkt onder andere uit de Europese registratie van onze ergonomen: het bewijs dat ze aan internationale eisen m.b.t. kennis en ervaring voldoen. Ook betekent dit dat we werken volgens de Code of Conduct van Europese Register Ergonomen en dat er een onafhankelijk arbitrage is bij klachten of conflicten met betrekking tot het werk van een register-ergonoom. Dit geeft u de zekerheid dat we onafhankelijk, betrouwbaar en hoogwaardig advies leveren. Meer informatie: Stichting Registratie ergonomen.

Verder zijn medewerkers lid van en/of actief voor verschillende vak/beroepsverenigingen, zoals:

Logo Human Factors NL     Logo Chartered Institute of Ergonomics & Human factors     Logo Human Factors & Ergonomics Society     Logo Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde     Logo Stichting Registratie Ergonomen

Onze klanten

Wij streven naar langdurige relaties met onze klanten, en we investeren dus ook in de klantrelaties. We verdiepen ons oprecht in uw doelen, en in de omgeving waarin u opereert. We weten wat er speelt in de markten waar we ons expliciet op richten. Onze klanten zijn vaak grote (inter)nationale bedrijven, grotere MKB-bedrijven en overheidsinstanties.

Onder markten kunt u lezen welke specifieke diensten we daar aanbieden. Tevens staan daar voorbeelden van projecten en klanten.

Ons netwerk

Wij beschikken over een uitgebreid internationaal netwerk, waardoor we in staat zijn om uw innovatietraject, vraagstuk of trainingsbehoefte breed en op topniveau te ondersteunen. Denk daarbij aan aspecten zoals simulatoren, financiën, technische automatisering, personeelsbeleid en big-data. Ook nemen we met regelmaat deel met (inter)nationale consortia aan projecten met grote impact.