Vacatures / Stages

Vacature

Vacature "Sr. Consultant Process Safety and Human Factors"

INTERGO zoekt een nieuwe collega. Door onze succesvolle inzet op nieuwe markten ontstaat er ruimte voor een consultant, die uitmunt in risico management / risico analyses / incidenten analyses. We zoeken een ervaren consultant, die zowel analytisch als creatief is, en gevoel voor advisering in een complexe context heeft.

Je behoort inhoudelijk tot de top op het gebied van risico- en incidentanalyses, hebt aantoonbare affiniteit en ervaring met human factors daarbinnen, en hebt de behoefte om die inhoud te vertalen in concrete oplossingen voor onze klanten. Je wilt werken in een multidisciplinair team, maar bent ook in staat zelfstandig te werken en je eigen netwerk in te brengen en te beheren.

We zoeken iemand op WO-niveau, en qua opleiding heb je bijvoorbeeld MoSHE gedaan. Er wordt minimaal 5 jaar ervaring met consultancy vereist. Wil je werken in een top multidisciplinair team aan mensgericht advies en ontwerp, op een prachtlocatie in hartje Utrecht? Mail naar: vanderweide@intergo.nl

Open sollicitatie?

Naast deze vacature staat INTERGO altijd open voor nieuwe collega's die menen iets aan INTERGO en haar dienstverlening te kunnen toevoegen. Interesse? Mail dan een CV en motivatiebrief naar: vanderweide@intergo.nl

Stage

Er zijn momenteel geen concrete stage- of afstudeeropdrachten voorhanden, maar als je interesse hebt in het meten van hartslagvariabiliteit tijdens arbeid, alarmmanagement of human error/reliability kun je contact opnemen om de mogelijkheden te verkennen.