Reacties

Hieronder staan enkele klantreacties zoals wij die verzameld hebben in projectevaluaties.

Reacties opdrachtgevers

We hadden op diverse momenten veel haast en jullie hebben ons uitstekend geholpen.
"Ik ben erg blij met jullie conclusies, kunnen we wat mee”
Intergo heeft snel ingespeeld op mijn wensen. Ook bij wendingen in het project was zij bereid om mee te denken binnen de afgesproken kaders. Heeft geholpen om de vraag precies te maken, om een Go te krijgen voor de vervolgstap van het project.
Puik stukje werk, met een genuanceerd overzicht van wat nodig is voor een geschikt systeem. Voorbespreking [van de rapportage t.b.v. interne presentatie] is niet meer nodig, ik vertrouw voldoende op jullie.
“Mooi instrument dat jullie ontwikkeld hebben, zo scherp hebben we nog nooit inzicht gehad"
De samenwerking is op basis van respect en openheid.
Jullie rapport is een helder document die al als basis heeft gediend voor veel veranderingen. Het heeft dus gedaan wat we er van verwachtten. Daarom spreekt hier een tevreden opdrachtgever.
Men is zeer te spreken over de wijze van aanpak, daarnaast is men van mening dat de onderzoeksaanpak landelijk moet worden gevolgd bij vergelijkbaar veiligheidsonderzoek.
Door het ontbreken van voldoende harde eisen (UIC) voor m.n. de frontseinverlichting is de ergonomie bepalend gebleken voor de keuze. Intergo heeft met haar rapport partijen doen geloven in de waarde van de LED-uitvoering.
De bijdrage van Intergo was een belangrijk onderdeel en essentieel in het project.
Ik ben onder de indruk van het onderzoek en ook de ondernemingsraad reageerde positief. Intergo doet een aantal zeer zinvolle aanbevelingen.
Soms heb je een externe partner nodig om verder te komen. Intergo helpt ons daarin.
Geeft nu net die extra waarde in een door ons gestart onderzoekstraject. Samenwerking is optimaal door de vakinhoudelijke inbreng in combinatie met kennis van onze bedrijfsomgeving.
Ik vond het een gedegen aanpak en ook de rapportage staat als een huis.
Jullie, Intergo, gaan verder waar UX-designers eindigen. Dat helpt in het bereiken van het achterliggende doel.
Oh Intergo, dan zijn we in goede handen.
Ik had even moeite met de kosten, maar jullie zeggen dingen waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben. Het is het geld waard.
Dit mailtje wil ik ook nog even gebruiken om mijn waardering over de goede samenwerking bij de totstandkoming van het onderzoek en alle lof voor het bereikte resultaat en het eindniveau.
Investering in ontwerp Intergo is zeer rendabel geweest: zonder de bemoeienis van Intergo was 't niets geworden!
Vragen zijn snel en adequaat beantwoord. Naast de beoordelingen en de adviezen werden overig gesignaleerde problemen gesignaleerd en oplossingen aangedragen.
Wij zijn op zoek naar een onafhankelijke- en deskundige partij, die een risico-analyse kan uitvoeren. Gezien eerder positieve ervaringen verwachten we, dat Intergo die partij kan zijn.
Er wordt adequaat en snel gereageerd op ongeplande vragen. Deze flexibiliteit heeft grote meerwaarde in complexe projecten die tevens onder tijdsdruk staan.
Intergo (jullie!) heeft HSA een goede dienst bewezen...
Heerlijk om geholpen te worden het overzicht weer terug te krijgen - Wendie Uitterhoeve MARIN

CONTACT

Pausdam 2
3512 HN Utrecht
+31 (0) 30 677 87 00
info@intergo.nl

LAATSTE BLOG

De politietaak van automatisering

- 8 jun 2017 -

Een recent nieuwsbericht over de politie: “De politie is bezorgd over falende apparatuur waardoor agenten onderweg in voertuigen hun plaats niet...

Lees meer

NIEUWS

Gedragscode ‘Veilig gebruik smartfuncties in het verkeer’

- 11 sep 2017 -

Op 6 september tekenden meer dan 40 organisaties het convenant met gedragscode ‘Veilig gebruik smartfuncties in het verkeer’. Intergo heeft een bijdrage geleverd aan de totstandkoming.

Lees meer

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief