Reacties

Hieronder staan enkele klantreacties zoals wij die verzameld hebben in projectevaluaties.

Reacties opdrachtgevers

Ik had even moeite met de kosten, maar jullie zeggen dingen waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben. Het is het geld waard.
"Ik ben erg blij met jullie conclusies, kunnen we wat mee”
“Mooi instrument dat jullie ontwikkeld hebben, zo scherp hebben we nog nooit inzicht gehad"
Dit mailtje wil ik ook nog even gebruiken om mijn waardering over de goede samenwerking bij de totstandkoming van het onderzoek en alle lof voor het bereikte resultaat en het eindniveau.
Er wordt adequaat en snel gereageerd op ongeplande vragen. Deze flexibiliteit heeft grote meerwaarde in complexe projecten die tevens onder tijdsdruk staan.
Heerlijk om geholpen te worden het overzicht weer terug te krijgen - Wendie Uitterhoeve MARIN
De samenwerking is op basis van respect en openheid.
De bijdrage van Intergo was een belangrijk onderdeel en essentieel in het project.
Wij zijn op zoek naar een onafhankelijke- en deskundige partij, die een risico-analyse kan uitvoeren. Gezien eerder positieve ervaringen verwachten we, dat Intergo die partij kan zijn.
Geeft nu net die extra waarde in een door ons gestart onderzoekstraject. Samenwerking is optimaal door de vakinhoudelijke inbreng in combinatie met kennis van onze bedrijfsomgeving.
Men is zeer te spreken over de wijze van aanpak, daarnaast is men van mening dat de onderzoeksaanpak landelijk moet worden gevolgd bij vergelijkbaar veiligheidsonderzoek.
Investering in ontwerp Intergo is zeer rendabel geweest: zonder de bemoeienis van Intergo was 't niets geworden!
Ik ben onder de indruk van het onderzoek en ook de ondernemingsraad reageerde positief. Intergo doet een aantal zeer zinvolle aanbevelingen.
Puik stukje werk, met een genuanceerd overzicht van wat nodig is voor een geschikt systeem. Voorbespreking [van de rapportage t.b.v. interne presentatie] is niet meer nodig, ik vertrouw voldoende op jullie.
Intergo (jullie!) heeft HSA een goede dienst bewezen...
Door het ontbreken van voldoende harde eisen (UIC) voor m.n. de frontseinverlichting is de ergonomie bepalend gebleken voor de keuze. Intergo heeft met haar rapport partijen doen geloven in de waarde van de LED-uitvoering.
Jullie rapport is een helder document die al als basis heeft gediend voor veel veranderingen. Het heeft dus gedaan wat we er van verwachtten. Daarom spreekt hier een tevreden opdrachtgever.
Oh Intergo, dan zijn we in goede handen.
Intergo heeft snel ingespeeld op mijn wensen. Ook bij wendingen in het project was zij bereid om mee te denken binnen de afgesproken kaders. Heeft geholpen om de vraag precies te maken, om een Go te krijgen voor de vervolgstap van het project.
Vragen zijn snel en adequaat beantwoord. Naast de beoordelingen en de adviezen werden overig gesignaleerde problemen gesignaleerd en oplossingen aangedragen.
Ik vond het een gedegen aanpak en ook de rapportage staat als een huis.
We hadden op diverse momenten veel haast en jullie hebben ons uitstekend geholpen.

CONTACT

Pausdam 2
3512 HN Utrecht
+31 (0) 30 677 87 00
info@intergo.nl

LAATSTE BLOG

De politietaak van automatisering

- 8 jun 2017 -

Een recent nieuwsbericht over de politie: “De politie is bezorgd over falende apparatuur waardoor agenten onderweg in voertuigen hun plaats niet...

Lees meer

NIEUWS

Intergo en Portaal voor patiëntveiligheid / CMR bieden incidentenanalyses aan

- 13 mrt 2017 -

Vanaf heden gaat Intergo samen met het portaal voor Patiëntveiligheid/CMR incidentenanalyses aanbieden.

Lees meer

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief