Visie

Binnen de ergonomie denken we vanuit de mens: zijn behoeften, kenmerken, capaciteiten en belemmeringen. Uiteraard is uw business het uitgangspunt, maar wij hebben de overtuiging dat een goed ontworpen systeem of product en gemotiveerde werknemers of eindgebruikers het verschil kunnen maken.

Waarden

Respect voor de mens - als werknemer en consument - is een centrale waarde. Door deze denkwijze dragen we tevens bij aan aspecten van duurzaamheid: economisch, sociaal en qua milieu. Niet voor niets valt de centrale ISO norm 26800 over ergonomie binnen de serie over maatschappelijke verantwoordelijkheid van organisaties. Andere waarden die wij koesteren zijn onze onafhankelijkheid, integriteit en betrokkenheid.

Vakkennis

Verder investeren we veel in onze vakkennis. Dat blijkt uit de Europese registratie van onze ergonomen: het bewijs dat ze aan internationale eisen m.b.t. kennis en ervaring voldoen. Ook betekent dit dat we werken volgens de code of conduct van Europese Register Ergonomen en dat er een onafhankelijk arbitrage is bij klachten of conflicten met betrekking tot het werk van een register-ergonoom. Dit geeft u de zekerheid dat we onafhankelijk, betrouwbaar en hoogwaardig advies leveren. Meer informatie: Stichting Registratie ergonomen

Ook door regelmatig spreken op en bezoeken van wetenschappelijke congressen, bijhouden van de belangrijkste vakbladen op het gebied van human factors en ergonomie, etc. blijven we up-to-date.

Aansluiting bij opdrachtgevers

Ten slotte volgen we ook de ontwikkelingen in de sectoren waarin we actief zijn. We willen zo goed mogelijk aansluiten bij de wijze waarop op onze klanten hun projecten doen. We zijn bekend met de meest gangbare projectmanagement methoden (zoals PRINCE2) en systems engineering.

Lidmaatschappen

Medewerkers van Intergo zijn lid van en/of actief voor diverse beroepsverenigingen, normcommissies of professionele organisaties. Dit zijn onder andere:

CONTACT

Pausdam 2
3512 HN Utrecht
+31 (0) 30 677 87 00
info@intergo.nl

LAATSTE BLOG

Waarom ik Lane Departure Warning heb uitgezet

- 2 okt 2017 -

Ik heb net een nieuwe auto gekocht. Niet eens een hele dure, maar wel een compleet uitgerust model. Zo is er Lane Departure Warning, Blind Spot...

Lees meer

NIEUWS

Volg nu de Intergo opleiding risico- en incidentonderzoek

- 25 sep 2017 -

Intergo start met een modulaire opleiding risico- en incidentonderzoek. De opleiding bestaat uit 5 afzonderlijk te volgen modules. In deze opleiding leer je onder andere methoden en technieken praktisch toe te passen op een reactieve (incidentenanalyse) en proactieve (risico-analyses) manier.

Lees meer

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief