Raad van advies

Prof. ir. D. Pieter Rookmaaker, Eur. Erg. heeft zitting in de Raad van Advies die de directie van Intergo gevraagd en ongevraagd bijstaat. Pieter Rookmaaker heeft een lange staat van dienst binnen de ergonomie. Hij stond aan de wieg van de ergonomie binnen de spoorwegen en is tevens oprichter van Intergo.

Pieter is fellow van de International Ergonomics Association (IEA), oud-voorzitter van de Federation of European Ergonomics Societies (FEES) en erelid van de Nederlandse Vereniging voor Ergonomie (nu Human Factors NL: HFNL).

Bij het afscheid van professor Rookmaaker als directeur van Intergo werd de Pieter Rookmaaker Stichting opgericht, die elke drie jaar de PRS Ergonomie Prijs uitreikt. Dit is een prijs voor opvallende, waardevolle toepassingen van de ergonomie.  

CONTACT

Pausdam 2
3512 HN Utrecht
+31 (0) 30 677 87 00
info@intergo.nl

LAATSTE BLOG

De politietaak van automatisering

- 8 jun 2017 -

Een recent nieuwsbericht over de politie: “De politie is bezorgd over falende apparatuur waardoor agenten onderweg in voertuigen hun plaats niet...

Lees meer

NIEUWS

Gedragscode ‘Veilig gebruik smartfuncties in het verkeer’

- 11 sep 2017 -

Op 6 september tekenden meer dan 40 organisaties het convenant met gedragscode ‘Veilig gebruik smartfuncties in het verkeer’. Intergo heeft een bijdrage geleverd aan de totstandkoming.

Lees meer

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief