Raad van advies

Prof. ir. D. Pieter Rookmaaker, Eur. Erg. heeft zitting in de Raad van Advies die de directie van Intergo gevraagd en ongevraagd bijstaat. Pieter Rookmaaker heeft een lange staat van dienst binnen de ergonomie. Hij stond aan de wieg van de ergonomie binnen de spoorwegen en is tevens oprichter van Intergo.

Pieter is fellow van de International Ergonomics Association (IEA), oud-voorzitter van de Federation of European Ergonomics Societies (FEES) en erelid van de Nederlandse Vereniging voor Ergonomie (nu Human Factors NL: HFNL).

Bij het afscheid van professor Rookmaaker als directeur van Intergo werd de Pieter Rookmaaker Stichting opgericht, die elke drie jaar de PRS Ergonomie Prijs uitreikt. Dit is een prijs voor opvallende, waardevolle toepassingen van de ergonomie.  

CONTACT

Pausdam 2
3512 HN Utrecht
+31 (0) 30 677 87 00
info@intergo.nl

LAATSTE BLOG

Waarom ik Lane Departure Warning heb uitgezet

- 2 okt 2017 -

Ik heb net een nieuwe auto gekocht. Niet eens een hele dure, maar wel een compleet uitgerust model. Zo is er Lane Departure Warning, Blind Spot...

Lees meer

NIEUWS

Volg nu de Intergo opleiding risico- en incidentonderzoek

- 25 sep 2017 -

Intergo start met een modulaire opleiding risico- en incidentonderzoek. De opleiding bestaat uit 5 afzonderlijk te volgen modules. In deze opleiding leer je onder andere methoden en technieken praktisch toe te passen op een reactieve (incidentenanalyse) en proactieve (risico-analyses) manier.

Lees meer

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief