Partners

3T LOGIC bv is ons partnerbureau als het gaat om organisatievraagstukken. Het door hun ontwikkelde 3T model kunnen we (gezamenlijk) inzetten bij klanten die moeten of willen veranderen om aan te sluiten bij hun business omgeving. Of om beter te presteren. Download het productblad 3T Logic.

Human Company Is ons partnerbureau op het gebied van Selectie, assessment en organisatie-ontwikkeling. Intergo heeft samen met Human Company de Safety Integrity Audit ontwikkeld. Human Company doet dat vanuit expertise op het gebied van persoonlijkheidskenmerken, competenties en motivatie in een veiligheidskritische omgeving.

Verebus Engineering is ons partnerbureau op het gebied van emplacementanalyses. Meer informatie project Emplacementanalyse Rotterdam of download het productblad Emplacementanalyse.

CONTACT

Pausdam 2
3512 HN Utrecht
+31 (0) 30 677 87 00
info@intergo.nl

LAATSTE BLOG

De politietaak van automatisering

- 8 jun 2017 -

Een recent nieuwsbericht over de politie: “De politie is bezorgd over falende apparatuur waardoor agenten onderweg in voertuigen hun plaats niet...

Lees meer

NIEUWS

Gedragscode ‘Veilig gebruik smartfuncties in het verkeer’

- 11 sep 2017 -

Op 6 september tekenden meer dan 40 organisaties het convenant met gedragscode ‘Veilig gebruik smartfuncties in het verkeer’. Intergo heeft een bijdrage geleverd aan de totstandkoming.

Lees meer

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief