Partners

3T LOGIC bv is ons partnerbureau als het gaat om organisatievraagstukken. Het door hun ontwikkelde 3T model kunnen we (gezamenlijk) inzetten bij klanten die moeten of willen veranderen om aan te sluiten bij hun business omgeving. Of om beter te presteren. Download het productblad 3T Logic.

Human Company Is ons partnerbureau op het gebied van Selectie, assessment en organisatie-ontwikkeling. Intergo heeft samen met Human Company de Safety Integrity Audit ontwikkeld. Human Company doet dat vanuit expertise op het gebied van persoonlijkheidskenmerken, competenties en motivatie in een veiligheidskritische omgeving.

Verebus Engineering is ons partnerbureau op het gebied van emplacementanalyses. Meer informatie project Emplacementanalyse Rotterdam of download het productblad Emplacementanalyse.

CONTACT

Pausdam 2
3512 HN Utrecht
+31 (0) 30 677 87 00
info@intergo.nl

LAATSTE BLOG

Waarom ik Lane Departure Warning heb uitgezet

- 2 okt 2017 -

Ik heb net een nieuwe auto gekocht. Niet eens een hele dure, maar wel een compleet uitgerust model. Zo is er Lane Departure Warning, Blind Spot...

Lees meer

NIEUWS

Volg nu de Intergo opleiding risico- en incidentonderzoek

- 25 sep 2017 -

Intergo start met een modulaire opleiding risico- en incidentonderzoek. De opleiding bestaat uit 5 afzonderlijk te volgen modules. In deze opleiding leer je onder andere methoden en technieken praktisch toe te passen op een reactieve (incidentenanalyse) en proactieve (risico-analyses) manier.

Lees meer

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief