Intergo

Intergo is hét advies- en ontwerpbureau in human factors & ergonomie dat zorgt voor optimaal functioneren van mens, techniek en organisatie. Onze kracht is helder: praktisch toepasbaar en onafhankelijk advies.

Met onze wortels in de Nederlandse Spoorwegen heeft Intergo al ruim 50 jaar ervaring op het gebied van ergonomie in transport en vervoer. Mobiliteit is dus onze specialiteit. Daarnaast richten we ons op andere sectoren, waaronder Energie, Industrie en Gezondheidszorg. Gemeenschappelijk kenmerk is dat mensen een kritische succes- of faalfactor vormen binnen deze branches. Vanaf 1 september 2001 is Intergo met succes een zelfstandige onderneming geworden.

Benieuwd naar onze projecten?

Bekijk een selectie van projecten die we voor onze opdrachtgevers hebben uitgevoerd. We hebben ze voor u geordend per sector:

Meer informatie over Intergo

Om meer te weten te komen over Intergo kunt u onze brochure downloaden in PDF format (300 K). Ook kunt u onze nieuwsbrief Informail downloaden of een gratis abonnement nemen door uw gegevens in de rechter zijbalk in te vullen.

Ten slotte schrijven we alledaagse ervaringen en (wetenschappelijke) nieuwtjes met betrekking tot human factors en ergonomie op onze blog: http://www.intergo.nl/blog

CONTACT

Pausdam 2
3512 HN Utrecht
+31 (0) 30 677 87 00
info@intergo.nl

LAATSTE BLOG

De politietaak van automatisering

- 8 jun 2017 -

Een recent nieuwsbericht over de politie: “De politie is bezorgd over falende apparatuur waardoor agenten onderweg in voertuigen hun plaats niet...

Lees meer

NIEUWS

Gedragscode ‘Veilig gebruik smartfuncties in het verkeer’

- 11 sep 2017 -

Op 6 september tekenden meer dan 40 organisaties het convenant met gedragscode ‘Veilig gebruik smartfuncties in het verkeer’. Intergo heeft een bijdrage geleverd aan de totstandkoming.

Lees meer

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief