Tools

Bij onze analyses maken we gebruik van state-of-the-art methoden en apparatuur. Enkele methoden stellen we hieronder beschikbaar.

Kosten-baten analyse

De versie die u kunt downloaden is een vereenvoudigde versie van de ons ontwikkelde tool. Met deze tool kunt u het effect van bepaalde (ergonomische) maatregelen doorrekenen, waarbij u mogelijk op niet eerder voorziene baten wordt gewezen. Uiteraard kunt u ook de terugverdientijd berekenen.

NIOSH formule online

Voor het bepalen van het maximale tilgewicht. Met deze formule berekent u - afhankelijk van kenmerken van de tilsituatie - een maximaal tilgewicht dat voor circa 85% van de werkende bevolking zonder risico op gezondheidsschade is.
U kunt de NIOSH formule online invullen.

Lees meer
iPhone app MMH Calculator Free

We hebben een gratis iPhone app ontwikkeld waarmee u de NIOSH formule altijd en overal ter beschikking heeft. De app heet MMH Calculator Free en is te downloaden via de iTunes Store.

Lees meer
MMH Calculator Free nu ook voor Android

Onze succesvolle MMH (Manual Material Handling) Calculator is nu ook beschikbaar voor het Android besturingssysteem. Ook gratis!

Lees meer

CONTACT

Pausdam 2
3512 HN Utrecht
+31 (0) 30 677 87 00
info@intergo.nl

LAATSTE BLOG

Waarom ik Lane Departure Warning heb uitgezet

- 2 okt 2017 -

Ik heb net een nieuwe auto gekocht. Niet eens een hele dure, maar wel een compleet uitgerust model. Zo is er Lane Departure Warning, Blind Spot...

Lees meer

NIEUWS

Volg nu de Intergo opleiding risico- en incidentonderzoek

- 25 sep 2017 -

Intergo start met een modulaire opleiding risico- en incidentonderzoek. De opleiding bestaat uit 5 afzonderlijk te volgen modules. In deze opleiding leer je onder andere methoden en technieken praktisch toe te passen op een reactieve (incidentenanalyse) en proactieve (risico-analyses) manier.

Lees meer

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief