Tools

Bij onze analyses maken we gebruik van state-of-the-art methoden en apparatuur. Enkele methoden stellen we hieronder beschikbaar.

Kosten-baten analyse

De versie die u kunt downloaden is een vereenvoudigde versie van de ons ontwikkelde tool. Met deze tool kunt u het effect van bepaalde (ergonomische) maatregelen doorrekenen, waarbij u mogelijk op niet eerder voorziene baten wordt gewezen. Uiteraard kunt u ook de terugverdientijd berekenen.

NIOSH formule online

Voor het bepalen van het maximale tilgewicht. Met deze formule berekent u - afhankelijk van kenmerken van de tilsituatie - een maximaal tilgewicht dat voor circa 85% van de werkende bevolking zonder risico op gezondheidsschade is.
U kunt de NIOSH formule online invullen.

Lees meer
iPhone app MMH Calculator Free

We hebben een gratis iPhone app ontwikkeld waarmee u de NIOSH formule altijd en overal ter beschikking heeft. De app heet MMH Calculator Free en is te downloaden via de iTunes Store.

Lees meer
MMH Calculator Free nu ook voor Android

Onze succesvolle MMH (Manual Material Handling) Calculator is nu ook beschikbaar voor het Android besturingssysteem. Ook gratis!

Lees meer

CONTACT

Pausdam 2
3512 HN Utrecht
+31 (0) 30 677 87 00
info@intergo.nl

LAATSTE BLOG

De politietaak van automatisering

- 8 jun 2017 -

Een recent nieuwsbericht over de politie: “De politie is bezorgd over falende apparatuur waardoor agenten onderweg in voertuigen hun plaats niet...

Lees meer

NIEUWS

Gedragscode ‘Veilig gebruik smartfuncties in het verkeer’

- 11 sep 2017 -

Op 6 september tekenden meer dan 40 organisaties het convenant met gedragscode ‘Veilig gebruik smartfuncties in het verkeer’. Intergo heeft een bijdrage geleverd aan de totstandkoming.

Lees meer

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief