Disclaimer en realisatie

Disclaimer

Deze website is een uitgave van Intergo BV. Intergo BV is statutair gevestigd te Utrecht en ingeschreven  bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer 30.175.547.

Ondanks de zorg waarmee deze website is samengesteld is het niet uitgesloten dat de verschafte informatie op enig moment, als gevolg van ontwikkelingen of gewijzigde inzichten moet worden herzien of aangevuld.

Alle informatie op deze website valt onder het auteursrecht van Intergo BV. Een ieder, die toegang heeft verkregen tot de website van Intergo BV, wordt geacht kennis te hebben genomen van het bovenstaande.

Realisatie

Ontwerp: Elsewise grafisch ontwerp
Technische realisatie: 2SEE Technology
Foto's van medewerkers, wegtransport en scheepvaart: Ramon Kion Fotografie

CONTACT

Pausdam 2
3512 HN Utrecht
+31 (0) 30 677 87 00
info@intergo.nl

LAATSTE BLOG

Waarom ik Lane Departure Warning heb uitgezet

- 2 okt 2017 -

Ik heb net een nieuwe auto gekocht. Niet eens een hele dure, maar wel een compleet uitgerust model. Zo is er Lane Departure Warning, Blind Spot...

Lees meer

NIEUWS

Volg nu de Intergo opleiding risico- en incidentonderzoek

- 25 sep 2017 -

Intergo start met een modulaire opleiding risico- en incidentonderzoek. De opleiding bestaat uit 5 afzonderlijk te volgen modules. In deze opleiding leer je onder andere methoden en technieken praktisch toe te passen op een reactieve (incidentenanalyse) en proactieve (risico-analyses) manier.

Lees meer

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief